Två sätt att se på det.

Underbart att se dig, underbart att höra ditt hjärta slå, underbart att förstå att du växer i min mage, underbart att jag ska bli din mamma och att Johnny är din pappa och att Livia ska bli din stora syster. Du har tur för Livia är det bästa som finns och kommer att bli den bästa stora systern som finns, du kommer att bli den bästa som finns också.

                                                     <3 <3 <3

Jag vill börja känna dina sparkar, dina rörelser. Jag vill varje dag höra ditt hjärtljud så jag kan vara säker på att du finns där i. jag vet redan så mycket om dig, hur du ser ut på ul bilden, hur din organ har växt, hur mycket ditt hjärta slår, hur du har växt. Men ändå så vet jag så lite om dig, vem kommer du att vara, hur kommer du att se ut, vem är du fina lilla bebis.

                                                     <3 <3 <3

Vi ska alltså bli 4 från att ha varit 3, att ha varit 2 å bli 3 var stort för oss, att bli 4 från 3 kommer att bli ännu större, men jag hoppas att vi klarar det.

                                                      <3 <3 <3

Älskade du fortsätt att växa, fortsätt att bo i min mage så ses vi när det är dags att komma ut. kanske den 22/8-2013.

     <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Ett annat sätt att se på det

Underbart att se dig men jag blir så orolig att du inte ska vara i min mage, underbart att höra ditt hjärta slå, men jag är livrädd att det ska var tyst. Att du växer i min mage ja det är kul, men så jädrans kul är det inte jag kommer att bli tjock som en ballong, on i höfterna och kanske svullna upp om fötter och händer. Jag ska bli mamma igen, Johnny ska bli pappa igen, och Livia ska bli stora syster. = ännu ett år med liten bebis, ett sömn fritt år, med ammande tuttar å mjölk hit å ditt.  

                                                         <3 <3 <3

Livia kanske inte alls kommer att tycka att detta ska bli kul, hon kanske kommer att tjuvnypa å vara avis på dig, känna sig bort glömd av sin älskade pappa å mamma.Känna din sparkar ja det är oslagbart men sömn lösa nätter pga. av sparkar i magen en hel natt, nää inte så kul, ha konstant ont i revbenen för att du trycker på dem, nää inte så kul.

                                                          <3 <3 <3

Att se dig på ul bilden var underbart, men tänk om du inte alls växer som du ska nu, tänk om den där jädrans moderkakan förblir lågt sittande. Tänk om du kommer ut förtidigt, att du helt enkelt checkar ut från dina mammas hotell tidigare än planerat.

                                                           <3 <3 <3

Tänk om du blir ful, en elak person, nää kommer aldrig att ske, det vet jag i alla fall. Jag e ju din mamma =)

Att bli 4 från 3, att bli 3 från 2 höll ju på att knäcka oss, jag och min älskade Johnny höll på att gå i kras, jag älskar mina barn men jag älskar även min fästman, jag vill aldrig skiljas från honom, så jag hoppas verkligen att detta kommer att bli bra , att bli 4 från 3.

Älskade du fortsätt att växa, fortsätt att bo i min mage så ses vi när det är dags att komma ut. kanske den 22/8-2013.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0