myss daga med adrian å mamma

har jag tränat något ?? nej det har jag inte, å jag skyller på tiden =), jag hinner inte, men i kväll ska jag tränna =) då ska jag gå ner till sats för att köra 2 timmars gym träning, armar och ben ska jag satsa på =),                                

igår hade jag en mamma å adrian dag, vi brukar ha det varnnan tisdag, vi hhittar på olika grejer, förra tisdagen så var vi på spårvagnsmusset och det tyckte adrian var toppen =), å igår var vi och badade i badhuset här i haninge, adrian älskar att bada, och gör det mer än gärna, han e helt vild, slänger sig i vattnet upp igen å ner igen =) det tar aldrig slut =), men när vi skulle hem så somnade han på en gång, det tar på hans små krafter att bada =), sen så åt vi middag här hemma, vi åt köttfärs i pitabröd och det var så himla mumsigt =). moster älskar dig adrian <3

skatten, den underbara skatten blev det i år, förraåret var det den där jävla skatten =/, men i år så heter den underbara skatten, jag får tillbaka massa pengar öven 15000kr =) å gissa var dom pengarna ska läggas. jo på våran lilla bebis, det vill säga vagn, bilbarnstol, säng, skötbord, ja allt =), det mesta ska vi köpa på blocket, där finns det en massa fiba saker =)
sen så ska jag även lägga pengar på mitt körkort, jag ska ha det innan bebisen kommer, så det blöir att rå plugga varje natt på jobbet, eller i allafall tre nätter i veckan =).

så just nu svävar jag på moln, det känns som att vi äntligen är på rätt väg när det gäller pengar, det var ju väldigt körigt dom förta två åren då jag inte hade heltids jobb, utan fick ut ungefär 5000-7000 kr i månaden, å det räker inte längt, det är för lite så sen då när johnny blev sjukskriven så gick det ju åt skogen, men nu så har vi äntligen kommit i kapp, har betelat så jädrans många räkningar varje månad =)  för flera flera tusen kronor . men som sagt nu känns allt bra =)

jag vill börjar känna min bebis i magen snart eller nu, vill känna spakrar , men det kommer. längtar =)

Sovit på jobbet å varit med mitt hjärta.

Jag har börjat jobba 12 timmars pass på jobbet på helgerna, det vill säga att jag jobbar från kl 21 till 09 och det är ett väldigt långt pass, men det funkar, å det ger ju lite mer pengar =)

Johnny var ute med jobbet igår och hade kul. Och självklart så var jag orolig att han skulle gör något dumt, jag är ju så rädd att bli sårad, men jag har intalat mig själv att man sårar inte någon som väntar sitt blivande barn, har man inte mer moral än så, så är man inget värd i mina ögon, då är man som min pappa, å då har man inget i mitt liv att göra.

 

Men, Johnny kom in rullande på jobbet vid kl 06 =) haha full å glad å väldigt snygg, han e ju just det så jädrans snygg min sambo =), och han hade haft det super, å han var väldigt glad att se mig, vi får hoppas att det inte bara var för att han var full=).

Vi hade bestämt att han skulle komma hitt å sova för att vi skulle ha en mysig kväll, äta något mumsigt å bara vara, å det gjorde vi det blev pizza på en mysig pizzeria vid Saltsjö-Duvnäs. Stazione hete restaurangen, gå ditt å ha en trevlig kväll. =)

Ja sen så hände ju det som ofta händer när jag äter ute, när jag kom tillbaka till jobbet så spydde jag på en gång, jätte tråkig när man har lagt pengar å ätit god mat. Men upp kom allt. Så ja, illamåendet hänger kvar, verkar som det inte vill släppa.

 

Imorgon är det måndag och då ska jag träffa linnea och julia, vi ska köpa present till johanna som har fördelsdags middag på lördag. Ska bli så kul att träffa mina änglar igen. <3

Imorgon är det måndag och då ska jag träffa linnea och julia, vi ska köpa present till johanna som har fördelsdags middag på lördag. Ska bli så kul att träffa mina änglar igen. <3

Sen på kvällen tänkte jag ta mig till gymmet. Nu ska det bli av, jag ska tränna armar och ben =) så heja mig =)

Till mitt fina lilla liv i magen: jag längtar, jag vill se dig, jag vill, jag vill, jag vill. Puss min lilla/lille

 

 

 

 

 

 

 


jag ska bli Mamma å johnny ska bli Pappa

Den 25/1-2011 fick jag å min sambo veta att vi ska ha barn =), efter 7 gravitets tester och mycket undrningar så konstaterade vi att jag e gravid=)

 

Då var jag i vecka 4-5 nu e jag i vecka 14+2 . här är lite info om

Gravid vecka 14

Din bebis är nu 8.1 till 11.4 cm från huvud till stjärt, och väger omkring 52-68 gram. Storleken motsvarar ungefär en grapefrukt.

Bebisen

Ansiktet hos fostret utvecklas alltmer; nu kan man tydligt se en näsrygg och att öron och ögon vandrar mot sina slutliga positioner på huvudet. En annan stor förändring är bildandet av lanugohåret som är ett fint hår som växer över hela kroppen i virvlande mönster efter hudens struktur (som senare bland annat kommer att utgöra bebisens fingeravtryck).

Lanugohåret kommer att falla av innan förlossningen och ersättas av grövre hår. Bebisens sköldkörtel har mognat och börjar producera hormoner. Om bebisen är en pojke så bildas en prostata, och hos flickor vandrar äggstockarna ner från magen till ljumskarna. De mjuka broskdelarna börjar nu också delvis att omvandlas till skelett. Bebisen har ögonbryn men inga ögonfransar.

Du

Du känner dig kanske lite mer energisk från och med nu och framåt i graviditeten. Den värsta tröttheten ger vanligtvis med sig och många kvinnor lyser upp under den här delen. Livmodern växer från dag till dag och du kan följa dess tillväxt genom att försiktigt lokalisera den övre delen med fingarna. Den kommer gradvis att växa upp i magen, från under blygdbenet till ovanför din navel. På grund av din växande mage och att du binder mer vätska i kroppen så kommer du sannolikt att börja behöva bära kläder för gravida ganska snart.

 

som en grapefrukt e våra lilla nu <3

 

Vi har valt att gå till Mamma Mia istället för MVC, Mamma Mia är samma förutom att det är privat ägt,. Vi går i Älta hos en som heter Tula. Och hpn är bra, vi har bara varit där två gånger, en gång för inskrivning och nu sista gången som var i tisdags, då fick vi lyssna på våran blivande dotter/son´s hjärtljud för första gången, och det var glädje, det blev lite mer värkligt att det är en liten där inne som växer å blir en liten människa , våran lilla människa.

det är det finaste ljudet jag någonsin har hört <3

 

Jag har mått illa och varit super trött, det trötta har gått över och det är skönt med tanke på att jag jobbar natt å att jag är en sur å grining sambo/vän när jag konstant är trött .

Jag mår fortfarande illa =( och det är jätte jobbigt, man är glad å vill göra saker. Men  så drar det här jävla illa måendet ner en å man har ingen lust med något, hela världen snurrar, runt, runt runt, men jag hoppas att det är över snart. Så jag får njuta över att vara gravid.

Det kommer att komma bilder på min växande mage vecka för vecka ..

 

Hur har det gått med träningen då ???

Träning vad e det ??? =(

Tyvärr så har jag inte tränat alls, eller nja lite, och det är super dåligt av mig, mina anledningar har varit, att jag mår illa och har ingen lust, att jag är gravid å det känns konstigt, att jag är rädd att det ska hända något, att jag ska få missfall.

Det är jag jätte rädd för, hela tiden. Varje minut, så jag hoppas att det är helt i onödan och att jag får vara gravid å lycklig.

Men här å nu lovar jag att jag ska börja träna på måndag den 28/3-2011 så nu vet ni det =)

 

Puss å kram från en lycklig blivande mamma

 

 

 


RSS 2.0