Livet

Oj nu var det ett tag sen igen, =(.  Jag kan skylla förra veckan på att jag var i stugan hela veckan å där har jag igen data. Men denna jobbar vecka som snart är slut får jag väl skylla på att jag har haft mycket att göra på nätterna. Å att jag har haft annat i mitt huvud, nämligen kärlek å bebis.

Vi har varit på ett till ultraljud å fick nu se å höra att våran lilla bebis växer som den ska och att jag var då i vecka 18+6=), så allt ser bra ut och den lilla är världens finaste. <3

den finaste av alla ...

Efter detta ultraljud så fick vi en liten present av mamma, blivande mormor, vi fick dessa små, små kläder <3

 

dom allra första små kläderna =)

efter ultraljudet så hade vi en mysig dag, vi va inne i Rålis å låg i solen några timmar, så skönt å så mysigt, inte alls likt oss att göra något sånt, vi brukar ju tyvärr ofta hålla oss hemma. Men inte denna sköna sommar dag.

ja å bästa <3

 

veckan i stugan var toppen, fint väder å massa att göra, johnny har tömt komposten, å det var inte lite att tömma utan en jävla massa, men han är ju hulken, så det klara han. =) jag hjälpte till lite =), sen så kom syster med familj ut på middag i fredags å även Johnnys bror Rickard. Det var jätte trevligt, vi grilla å år god mat, =)

Men jag kan skriva så här. Kan man inte allt när det gäller sin arbetsplats så ska man inte vara chef och kan man inte ta emot kritik så ska man inte vara chef. Men så känner inte min chef, för hon/han är tydligen den bästa chefen enligt sig själv, men det tycker ingen annan, så det är ju synd att hon inte märker det själv. För han/hon är en snäll och jätte trevlig person.

Men nu är denna jobbar veckan snart slut. Och jag ska bara njuta av att vara ledig, ska vara i stugan och längta efter lönen=).

 

Jaha det var det. =)

 

 


kläder jag vill ha =)

Sommar snart å då vill man ju ha fina klänningar som magen ska få plats i. Å dessa vill jag. =)långklänning, jag kanske är för kort, men å så fin


Är jätte fin på, ser inte så fin ut så här


ett måste =)


tror att denna kan var fin på, men man kanske ser ut som en korv i denna


favoriten, vill ha

vill ha att jobba i

å alla dessa kläder har jag hittat på www,bonpix.se så nu vet du det älskling, ifall du vill handla något åt mig =)

 

det finns ju små gravid smycken, det är en kula med en liten kula i, så det plingar om den när man rör vid den, å eftersom det är långt halsband ner till magen så bebisen hör det =) pling, pling


nu är jag ledig i 7 dagar det vill säga 168 timmar =), jag ska vara ute i stugan å ha det bra. på onsdag är det dags för ultraljud nr 2 =), oj vad jag har längtat, ska bli så kul att se våran lilla bebis igen, å vi får hoppas att den är stor nog nu för att vara i vecka 18+6 <3


Vår å snart sommar

Maj, nu e det maj, å sommaren är snart här, som jag har lägtat efter denna sommar. Älskar sommaren, älskar att vara ute i stugan, mitt lilla paradie. Utan våran koloni stuga kan jag inte andas, kan inte leva, har aldrig left en dag av mitt liv utan en sommaren i en koloni stuga, min mamma har en också på samma koloni område, i hennes hus har jag spenderat alla mina sommrar å mitt hus som vi har nu var morfars. Jag ärvde det när han somnade in i just denna stuga, somaren 2003, ush, glömer aldrig den dagen.. men sedan den dagen har jag haft sugan å jag älskar det, å sedan 2008 då jag å johnny blev ett par så är det våran stuga nu.


minus med stugan är ogräs, en blid på förre å efter, från förra veckan.

Vi har sovit där ute några gånger denna vår men flyttar nog ut om någon vecka eller två. Å då. Ja då är det äntligen sommar. =)


å så våran lilla stuga 

Sa hej då till min fina vän Johanna i går som ska vara borta väldigt länge =(, johanna är en så otroligt bra vän, hon är vettig, vuxen, mogen å jätte, jätte snällt, hennes åsikter å värderingar är något jag lyssnar på. Miss you johanna. =(


Johanna å Linnea

Nästa gång vi ses så är jag nog mamma, hur sjukt är inte det ??, =) jo det är galet, jag mamma, MAMMA, men mmm vad mysigt det ska bli.

Snart kommer ju skatteåterbergningen =) yey, får ju en del pengar i år. Å dessa pengar kan man ju abvända till mycket, har en lista på det jag vill att dom ska gå till.

1.Bebis

2.30års pressent till Johnny

3. Resa

4. Mycket till sugan

5. Kläder

6. Bebis, bebis, bebis

Ja det var det, jag vill att dom ska gå till allt, men så mycket pengar är det ju inte, utan jo jag vet, självklart ska  dessa pengar gå till våran lilla bebis. Finns inga andra alternativ. Utan bebis e nr 1 nu. Så är det.

jag å Johnny <3


Har inte skrivit på ett tag, men nu gör jag det igen.

Jag är i vecka 18 +2 nu å det betyder att jag innan har beräknat lite fel =) så när vi var på ultrljud för två veckor sedan så fick vi veta att jag bara var i vecka 16 då vi då trodde att vi var i vecka 18.

Men vår fina lilla bebbis växer å blir större hoppas vi. Jag tror att jag känner lite sparkar då å då, jag tror i alla fall det. Å det är så mysigt. Jag älskar ver kligen min lilla BEBIS, våran lilla sirre=) vi kollade inte vad det är för kön, det vill vi inte veta =)

Nu måste jag jobba vidare =)

Men här är våran lilla bebisen blandnig av mig å johnny =)


RSS 2.0